Monday 29th February 2016

Ribbit! Ribbit! Ribbit!
It's a LEAP year!

Monday, June 08, 2009

Nak Cuti Jugak

The office is quiet today. Almost everyone is on leave. Even the parking didn't give me any issues this morning. Seems that everyone had the great 4-day weekend idea - replacing Wesak Day last Friday and extending it to Monday for the Cuti Agong replacement. Wish I could do the same. Unfortunately I can't. Even I really really badly wanted to.

Tapi tak boleh sebab nak kena buat report.. :( Bila lah nak habis report ni.. Saya dah lemah.. Tak larat.. Macam nak demam.. Nak nangis lah..

Asyik komplen, komplen, komplen. Bila nak positive balik ni? Kejap ye.. Let me soak myself in self-pity for a bit. I think I really need a good spanking.

-dillz blogging out-

6 comments:

norhaliana said...

kak dila, saya nak cuti dah esok. sampai next week.. bye! jgn jeles. ahaks!

dillazag said...

Liana,
Ye ke? Saya cuti Khamis aje. Kena habiskan jugak report ni. :(

MimY HaMiD said...

ok la tu cuti gak kak ....

dillazag said...

nak cuti lama-lama takleh la mimy.. rasa guilty.
hihihihi

kucingorengemok said...

don't feel bad complaining, i do it too, cuma tak kat blog... nasib la sapa jadi kengkawan dok dekat² dgn aku sini, haha >:)

ps: warung mana lagi tu terlalu amat famous, tapi skrg famous lagi ke, ek? gi jb jarang mkn luar sbb byk mak sedara masak sedap² :)

dillazag said...

KOG,
So sweet la you.. Tak kan nak happy je 24x7 ye tak? Kang orang kata kita tak siuman pulak.. :)

jawapan p/s: So untung ada mak2 sedara utk makan free. Kalau gi JB masa-masa ni, nostalgia sikit sbb tempat bermain waktu muda-mudi gitu.. Masalahnya, sure sesat punya - GPS pun takleh bantu.hihihihi