Monday 29th February 2016

Ribbit! Ribbit! Ribbit!
It's a LEAP year!

Tuesday, August 11, 2009

Overheard

On our way to school, yesterday.


Khadra: "Mom, can we have another baby brother when Khaleeda is bigger?"
Me: "Ask your dad, Khadra."
Khadra: "I already asked dad. He told me to ask you."
Me: "I'm asking you to ask dad, Khadra."
Khadra: "But, mom. You were the one who borne me and Khaleeq and Khaleeda."

Hah, jawab, kak.. Jawab...


-dillz blogging out-

14 comments:

kucingorengemok said...

ahak²... dia spesifik jantina dah tu!

dillazag said...

KOG,
tu lah pasal..
Nak satu adik lelaki - CHECKED!
Nak satu adik perempuan - CHECKED!
Nak satu lagi adik lelaki ?? Check ke tak check, ha???
hihihihihi

Mimy Hamid said...

hah kak amik soalan panazzzzzzzzzzz....tanya sini sana situ sini...mana satu daaaaaa....ehehhe sgt best la soalan khadra ni..

dillazag said...

mimy,
hihihihihi..
kengkonon nak try mengelak la tu..
anak aku lagi cekap rupanya..

D.N.A.S said...

Before this pregnancy, my kids pun selalu tanya soalan tu. I also asked them to ask their dad. They asked why. I told them 'Suruh ayah pulak beranak sebab mak dah beranak dua kali. This time ayah punya turn pulak....' Hahahahaha!

Now that I'm pregnant, once in a while my 2nd son would ask his dad, 'Baby dalam perut ayah ni bila nak keluar, yang dalam perut mak ni dah dekat dah nak keluar....' Tak taula dia buat lawak or memang betul-betul dah terpedaya, kan.... ;)

~Sasha Farina~ said...

LOL.. so mom, camna ni? :)

sity29 said...

cayalahhhh
kakak penyayang tul
nak adik lagi
:)
apa lagi kak dillz!!!!

Real Woman said...

hahahah so cute! so what was the final answer?? eheheheh.

dillazag said...

D.N.A.S,
hihihihi
confuse kejap. bunting gajah gamaknya...

dillazag said...

sasha,
Camtu lah jugak..
Kalau ikut my hubby, cukuplah tiga orang ni. Kalau ikut I... Dan lagi, dan lagi, dan lagi..
hihihihihihi

dillazag said...

sity,
siap bagi timeline tu, when khaleeda is bigger, i.e. bukan la sekarang.. bila dah besar sikit nanti.. boleh la kot? hihihihihihi

dillazag said...

real woman,
the answer is never to answer..
hihihihihi

Amy said...

So cute Khadra :)

dillazag said...

Amy,
boleh tajan mulut dia.. Macam mak dia jugak..
hihiihihiihi