Monday 29th February 2016

Ribbit! Ribbit! Ribbit!
It's a LEAP year!

Monday, July 20, 2009

Stop Calling Me Already!

4 calls in the past 30 minutes. Same conversation. It goes something like this:
Me: Hello?
Caller: Hello? Ini TM Petaling Jaya?
Me: Tak.
Caller: Ooo.. Saya nak tanya, ada kerja kosong tak kat situ?
Me: Huh? You ni telefon ofis saya. Ni kat Menara TM.
Caller: Ooo.. Ada kerja kosong ke kat situ?
Me: Ni bahagian Audit, mana you dapat nombor ni?
Caller: Member saya yang bagi. Ada kerja Secretary kosong ke kat situ?
Me: Takdelah. You salah nombor.
Caller: Ye ke? Sure ke?
Eeh.. Budak ni. Aku dah cakap takde, takde lah.. Aku lesing kang. Orang dah la banyak kerja ni. Ada nak kena makan pelempang ni kang.

Stop calling me already!!!!

-dillz blogging out-

6 comments:

MyNameisMimy said...

hihihi..jd HR le pulak..

dillazag said...

mimy,
GM mana lagi yang takde secretary kat dept kita ni???

toughcookie said...

lain kali cakap jerman je balik kat dia... gerenti tak paham. hehe.

dillazag said...

toughcookie,
Tu la... I rasa my fuse also so short that time. It was lunchtime and I was fasting. I was so determined to make full use of my rest hour. Ada lah pulak malaun mana interrupt every few seconds. Mana tak hangin.. Hihihihi

kucingorengemok said...

bersungguh² dia nak cari kerja, u've gotta give her that! hehe (jgn marah haaa)

dillazag said...

KOG,
bersungguh-sungguh saya cakap takde, dia tak percaya jugak... :)~~
penat la cakap banyak-banyak kali, orang tengah puasa, tau!!!