Monday 29th February 2016

Ribbit! Ribbit! Ribbit!
It's a LEAP year!

Thursday, March 17, 2011

Hi Sawang-sawang!

Assalamualaikum!

hihihihihihihihi

Deja vu pulak rasanya. Been here a couple of times already. ;)

Anyhoots, just to update. Saya dah selamat gagal dalam percubaan CIA:Part 3 di bawah. (refer previous post) Kena cuba lagilah di lain kali. :)

On a more recent front, I have been reprioritizing. There's a lot going on. (of course!) Will probably make a more frequent appearance in here. I'll find the time lah. Enough with the excuses already.

-dillz blogging out-

6 comments:

Along said...

Ala...tak bejaya ke? Takpe..try again next time. Insya'allah, usaha tangga kejayaan. Takpun, cari lif, lagi cepat capai kejayaan tu..heheh (sori, lawak bodo lak).

Anyways, welcome back to the world of blogging!!

jelita78 said...

aaaaaccchhuuummm!!
ishh.. berabuk sungguh.. sampai terbersin aku..

haha.. jk..
lek laa..
maybe next time?
ntah laa, sebut je perkataan "exam" ni, otak aku mcm freeze kejap.. mcm pernah ku dengar bunyi suku kata itu, tapi, di mana ekk??
sorry beb, i dah takleh masuk laa bab-bab study ni..
tabik spring sama lu for still have the semangats!

i supporttttt youuuuuuu !!

kucingorengemok said...

yo, you! :)

dillazag said...

Along,
Truth be told, I kinda miss it! *blogging, I mean* takde hal lah pasal exam tu. Nanti buat lagi. No rush pun.

jelita,
I support you toooo... Challenge!!!! Sila refer pada disclaimer, saya dah add ya. Terima kasih. ;)

KOG,
Hey there stranger! how goes it with you? :)

jelita78 said...

wohoooo!
ada disclaimer siottt!!
wehh, tapi aku tak pernah ngaku pon, so, takyah letak ekk?

today is a great day!! wahahahha

dillazag said...

jelita,
hahahahaha

saya yang menurut perintah. :)